Pse duhet patjeter nje Faqe Interneti?!

Pse duhet patjeter nje Faqe Interneti?!

Web Development June 17, 2019

Sot, të paturit e një faqe interneti është po aq thelbësore sa të kesh një zyrë ose një numër telefoni. Studimet tregojnë se 6 ne 10 klientë presin që një markë të disponoje informacion online përreth biznesit perkatës. Ende nuk keni nje Faqe Interneti? Vizitorët dhe kërkuesit në internet po presin të kthehen në Klientët tuaj!

1. Prezenca Online 24/7

Të paturit një Faqe Interneti per biznesin tuaj, mundëson klientëve tuaj tju gjejnë në çdo kohë, nga cdo vend i botës. Madje dhe jashtë orëve zyrtare të punës Faqja Juaj e Internetit punon dhe do të punojë për ju palimit ! Një Faqe Interneti i bën të mundur klientit të operojë me komoditet maksimal, i ulur ne shtëpinë e tij dhe pa presionin për të blerë. Mund të shtojmë këtu qe shumica e konkurrentëve dhe operatorëve te tjerë në treg disponojnë një Faqe Interneti dhe ndërkohë qe ju nuk e keni akoma nje te tille apo jeni offline, jeni duke humbur territor në treg.

2. Shkëmbim Informacioni

Të asistuarit e një faqeje interneti është mënyra më e thjeshtë dhe më e shpejtë për të komunikuar informacionin midis shitësve dhe blerësve. Ju mund te listoni orët e hapjes, informacionin e kontaktit, informacione përreth produkteve dhe shërbimeve që ofroni dhe gjithashtu të merrni një feedback për punen tuaj.

3. Besueshmëria

Në kohën moderne ku jetojmë, ekziston një pritshmëri që cdo biznes të disponojë një farë prezence online. Klientët potencialë do të ishin dyshues për cdo biznes që nuk ka një adresë të saktë ose një numër telefoni, e njëjta gjë mund te thuhet dhe për prezencën online dhe të paturit të një adrese email zyrtare. Këto janë mjete mjaft të domosdoshme për të ndarë informacionin bazë rreth biznesit me klientët tuaj dhe për tju përgjigjur cdo lloj paqartësie dhe pakënaqësie që ata mund të kenë.

Të paturit e një faqeje interneti i bën klientët tuaj të ndihen më komod për të përdorur shërbimet tuaja dhe në mënyrë të tillë prezumojnë se do të marrin të njëjtën eksperiencë pozitive në cdo fushë të biznesit tuaj.

4. Besueshmëria

Ashtu sic mund të kryeni shpërndarjen e informacionit, po ashtu mund ta përdorni faqen tuaj për shitje të menjëhershme, duke mos patur nevojë për të qënë në cdo kohë present në punë dhe duke shkurtuar shpenzimet si (pagesat e puntorëve,qeraja). Eleminimi i këtyre shpenzimeve ju mundëson të kryeni ulje cmimesh të produkteve dhe shërbimeve që ofroni duke ju bërë një konkurrent të fuqishem në treg.

5. Zgjerimi i Tregut

Thyeni barrierat! Tanimë biznesi juaj është i aksesueshëm nga çdokush dhe nga çdo vend nepër botë, çdokush mund të jetë një klient potencial, në çdo cep të globit dhe në çdo kohë të mundshme.

6. Reklamimi

Metodat si Adwords ose reklamimi në facebook janë mënyra më efikase dhe me një feedback te shpejë në biznes. Përdorimi i SEO dhe reklamimi online janë format që bejnë të mundur një shikueshmëri të lartë të biznesit tuaj në momentin kur një klient kërkon një produkt ose shërbim të caktuar. Bëhuni ju biznesi i parë që ndesh një klient nga çdo vend i botës. Në këtë mënyrë klienti është ai që vjen tek ju dhe jo anasjelltas.

7. Konkurenca Online

Nëse ju nuk dispononi një faqe interneti, sigurisht që konkurrentët tuaj te cilët e disponojnë do të kenë më shumë mundësi të jenë më pranë klientit dhe më të aksesueshëm prej tyre, gjë që rrjedhimisht sjellë humbje të thella për biznesin tuaj. Është thelbësore për aktivitetin tuaj të shfrytëzohet çdo mundësi që ju sjëll sa më pranë fitimit.

8. Shërbimi Automatik i Klientit

Faqja e Internetit e bën më të lehtë komunikimin me klientët tuaj. Me anë të seksionit FAQ(Frequently Asked Questions) Shqip, pyetjet më të shpeshta, ju mund ti përgjgjeni lehtësisht pyetjeve të kliëntëve dhe kërkesave të tyre pa humbur kohë dhe duke i mbajtur të kënaqur klientët, dhe njëkohësisht komentet më pozitive behen publike për këdo që akseson në faqe.

Read more
What kind of web hosting do I need for…

What kind of web hosting do I need for…

Web Hosting May 20, 2019

Here at ITE Albania, we are often asked “What kind of web hosting do I need for…?” and without specific information this question is really hard to answer. The fact is there are many different types of web hosting available, we offer most of these on our website.

Web Hosting

Web Hosting” or “Shared Web Hosting” are suitable for most users, from personal WordPress blogs to medium sized eCommerce sites. If you do not have the experience required to secure and manage a server, this is the option for you. We look after server side, so you just need to look after your website.

Reseller Hosting

Are you a web designer? Do you host your customers websites? Yes? Great. This would be the perfect web hosting option for you. The reseller is used to host each of your customers websites on a separate account. This gives them better security and ensures that if one of your customers sites becomes infected with malware only the problem account will be suspended, this means that your other customers will not be effected by eachother.

VPS Hosting

If you have some experience with servers or if you require customised PHP configurations for example, this would be the option for you. Our VPS Hosting provides you full root access to your container, and is generally a step-up from reseller hosting (if you already have that). Another use for VPS Hosting would be if your website is particularly large, resource intensive (heavy on CPU or similar) as this would give you your own resources rather than the ‘shared’ ones you would get with the other two products.

If you have any questions about any of the product offerings we have here at ITE Albania, we would be happy to hear from you. Please do get in touch with us, either via ticket, live chat or by calling our office. All details can be found here.

Read more
cPanel dhe WHM

cPanel dhe WHM

We Hosting May 14, 2019

Çfarë është cPanel? 

cPanel është një mjet gjithëpërfshirës që lehtëson shumë konfigurime në llogarinë dhe faqen tuaj të internetit. Është vendi ku ju, pronari i faqes, menaxhoni specifikat për llogarinë tuaj të veçantë. Krijimi i llogarive të postës elektronike dhe menaxhimi i skedarëve për një fushë të caktuar janë shembuj të detyrave që do të bënit në cPanel në vend të WHM. cPanel është  një mjet jetik për menaxhimin e faqes.

Është me të vërtetë e lehtë të hyni në cPanel dhe të lundroni të gjitha tiparet. Ju mund të përdorni domenin tuaj ose adresën tuaj IP për t’u identifikuar. Ju gjithashtu mund të identifikoheni në cPanel nëpërmjet zonës tuaj të Klientit ose një mënyrë e shkurtër është domianijuaj.al/cpanel .

 

Çfarë është WHM?

WHM(Web Host Manager), është një program që ju jep akses administrativ në cPanel. WHM ju jep kontroll dhe fleksibilitet kur menaxhoni disa resurse të faqeve të internetit. Gjithashtu mund të jetë e dobishme për menaxhimin e një numri të madh sitesh. Ju mund të shisni edhe shërbime hostimi për të tjerët, dhe keni mundësi të krijoni dhe menaxhoni cPanels të shumtë.

Ju mund të modifikoni një llogari, ta beni upgrade (proçesi i zëvendësimit të një produkti me një version më të ri të të njëjtit produkt) ose downgrade një llogari, të shikoni përdorimin tuaj të bandwidthit (sasia e të dhënave që mund të transmetohen në një sasi të caktuar kohe) dhe më shumë, direkt nga WHM.
Ju mund të hyni në llogarinë tuaj WHM duke përdorur adresën tuaj të IP-së në URL, ose në domenin tuaj aktual.

Read more
Welcome to ITE Albania

Welcome to ITE Albania

Web Hosting May 14, 2019

Startup, with the aim of distinguishing among the best, not only providing technically perfect web sites but building your online business. Continuous cooperation and professional support have completely satisfied the wishes of our customers.

The time has come to make our ability to deliver quality products and services to all customers who want to open their business world-wide but with little cost and technically qualitative work. If you choose to become part of our family by choosing one of the products we offer or combining them, our focus will be on building long-term relationships with a personal approach.

Of course, we would not be able to successfully build your online business if we did not offer:

- Creating Websites - Design, Construction and Development Page, Online Shopping Sites, Construction Blog etc.

- Domain Registration - As an Albanian Registrar, Domain Registration .AL, .com.AL, .net.AL, .org.AL, .edu.AL but also .com, .net, .biz, .eu, etc.

- Web Hosting - As a Hosting in Albania, Blog Hosting and Data Store.

- Web Applications, etc. - As Web Application Developers, Mobile Equipment Applications, Search Engine Promotion, Social Media Marketing, etc.

Read more
2500+ People trust ITE

Get to start ITE right now ?

Copyright © 2017 - 2019ITE Albania Ltd., All Rights Reserved